Laptisorul de matca si gerul

  In aceasta perioada cand gerul isi face treaba in natura este bine sa consumam produse naturiste deoarece contin tot ce ne trebuie pentru a ne da energie pentru a rezista temperaturilor scazute. Un exemplu de astfel de produs naturist (apicol) este produsul apicol numit laptisor de matca este un aliment bogat si folositor si pentru om, prin continutul de proteine, grasimi, zahar, vitamine si substante minerale, consumand laptisor de matca in amestec cu alte produse ale stupului ne intarim organismul si traim o viata lunga si sanatoasa.

4 comentarii:

  1. Mai ales frigul asta groaznic, te face sa iti consumi mult mai repede necesarul de vitamine si minerale, proteine, zaharuri din organism, si daca nu are tot ce ii trebuie este foarte posibil ca curand organismul sa cedeze, asa ca este indicat ca toti cei care vor sa si mentina sanatatea sa consume acum iarna produse naturiste, si un medicament natural mai bun decat laptisor de matca eu nu cunosc.
    De fapt albinele pun in tot ceea ce fac multa sanatate pentru oameni chiar daca acestia nu stiu sa le protejeze, datorita lor avem miere de albine, polen, laptisor de matca si alte produse.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu o curiozitate, cum se descurca albinele in stup la temperaturile acestea, ele cum se incalzesc? Citisem ca el pot pastra relativ constanta temperatura in stup dar nu imi dau seama cum reusesc sa faca asta, care este sursa de energie?
    Doar zaharul si mierea de albine? Ele mai produc laptisoril de matca si iarna?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe timpul ierni nu produc laptisor de matca, ele se hranesc cu miere si pastura pentru a avea energie pentru a mentine o temperatura ridicata in stup, iar cand vine primavara incepe si secretia laptisorului de matca.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Anonim3: Total de acord cu tine..exista si un material video pe Youtube despre acest fapt, ce-i drept, in engleza.

    RăspundețiȘtergere